Snickers Brownies
Sunday, September 15, 2019
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Combining browniés with a classic Snickérs bar résults in an incrédiblé déssért éxpériéncé. A thick triplé chocolaté brownié basé, layéréd with gooéy caramél, nutty marshmallow nougat, and toppéd with créamy chocolaté.
A thick triplé chocolaté brownié basé layéréd with gooéy caramél, nutty marshmallow nougat, and toppéd with créamy chocolaté, this brownié récipé is puré ovér thé top décadéncé!
INGRéDIéNTS
FOR THé BROWNIéS
- 4 ouncés sémiswéét chocolaté, coarsély choppéd
- 4 ouncés unswéét chocolaté, coarsély choppéd
- 1/2 cup unsaltéd buttér, cut into piécés
- 3 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
- 3 largé éggs, room témpératuré
- 1 3/4 cups packéd light brown sugar
- 1 tabléspoon vanilla éxtract
- 1/2 téaspoon salt
- 1 cup all-purposé flour
FOR THé CARAMéL LAYéR
- 1 1/2 cups caramél bits, or 30 unwrappéd soft vanilla caraméls
- 1 tabléspoon évaporatéd milk
FOR THé NOUGAT LAYéR
- 2/3 cup granulatéd sugar
- 1/3 cup évaporatéd milk
- 3 tabléspoons unsaltéd buttér
- 1 cup marshmallow fluff
- 3 tabléspoons crunchy péanut buttér, or créamy péanut buttér
FOR THé CHOCOLATé LAYéR
- 1 cup sémiswéét chocolaté chips
- 1 tabléspoon végétablé oil
INSTRUCTIONS
MAKé THé BROWNIé LAYéR
- Préhéat thé ovén to 350ºF. Liné an 8x8-inch pan with aluminum foil, léaving a 1-inch ovérhang on all sidés. Spray thé foil lightly with nonstick spray.
- Add thé chocolaté and buttér to a médium héatproof bowl sét ovér a pot of simméring watér. Stir occasionally until fully méltéd and smooth. Whisk in thé cocoa powdér until smooth. Sét asidé to cool slightly.
- In a séparaté médium bowl, whisk togéthér thé éggs, sugar, vanilla, and salt until combinéd. Whisk in thé méltéd chocolaté until wéll combinéd. Fold in thé flour with a rubbér spatula just until combinéd.
- Spréad thé battér événly into thé bottom of thé préparéd pan. Baké for 20 to 25 minutés, or until thé top of thé browniés look dry and thé édgés bégin to pull away from thé sidés of thé pan. Cool thé browniés in thé pan on a wiré rack.
MAKé THé CARAMéL LAYéR
- In a médium microwavé-safé bowl, combiné thé caraméls and évaporatéd milk. Héat on high for 2 minutés, stopping to stir évéry 30 séconds until thé caraméls havé complétély méltéd. Spréad événly ovér thé top of thé brownié layér. Placé thé pan in thé fréézér whilé you maké thé nougat layér.
MAKé THé NOUGAT LAYéR
- In a small saucépan, combiné thé sugar, évaporatéd milk, and buttér. Bring to a boil ovér médium-high héat, stirring constantly. Turn thé héat down to médium and continué to boil at a modératé raté without stirring for 5 minutés. If thé mixturé turns dark in color, you'vé boiléd it for too long. It should bé light in color and thé consisténcy of swééténéd condénséd milk.
- Méanwhilé, in a médium héatproof bowl, combiné thé marshmallow fluff and péanut buttér. Slowly pour thé hot nougat mixturé into thé marshmallow fluff and péanut buttér. Whisk until wéll combinéd.
- Spréad thé nougat layér événly ovér thé top of thé caramél layér. Placé thé pan in back into thé fréézér whilé you maké thé chocolaté layér.
MAKé THé CHOCOLATé LAYéR
- In a médium microwavé-safé bowl, combiné thé chocolaté chips and oil. Héat on high in incréménts of 15 séconds, stirring wéll bétwéén éach oné until thé chocolaté is méltéd and smooth.
- Spréad thé chocolaté événly ovér thé top of thé nougat layér. Covér thé pan loosély with aluminum foil and réfrigératé for 2 hours. Lift thé browniés out of thé pan by thé foil ovérhang and cut thém into bars.
MAKé AHéAD TIP
- Browniés will kéép for up to 1 wéék storéd in an airtight containér in thé réfrigérator.
- Browniés will kéép for up to 3 months storéd in an airtight containér in thé fréézér. Thaw in thé réfrigérator ovérnight.
Recipe Adapted From bakedbyanintrovert
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